FOTO GALERIJA

Šapić na revijalnoj utakmici u Budimpešti nastupio za “All-star” tim

U “Duna Areni” u Budimpešti sinoć je odigrana revijalna utakmica između timova najtrofejnije Mađarske reprezentacije i tima “All-star”, koji su činili bivši vaterpolo velikani, i između ostalih i naš proslavljeni vaterpolista Aleksandar Šapić.

Aleksandar Šapić izabran za predsednika Srpskog patriotskog saveza – SPAS-a

Aleksandar Šapić izabran je za predsednika Srpskog patriotskog saveza – SPAS-a.

Naša novoformirana stranačka organizacija, samostalno će nastupati na svim budućim izborima u Srbiji.

Za postignute uspehe u školi nagrađeni najbolji osnovci i srednjoškolci sa Novog Beograda

Opština Novi Beograd je tradicionalno, i ove godine, prigodnim poklonima nagradila učenike novobeogradskih osnovnih i srednjih škola koji nose titulu Vukovca, sportiste ili đaka generacije. Klasike domaće književnosti dobilo je 370 učenika osnovnih i 40 učenika srednjih škola sa teritorije opštine Novi Beograd. Nagrade im je uručio predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

U cilju očuvanja porodičnih vrednosti održan je Porodični vikend na Novom Beogradu

Povodom Međunarodnog dana porodice koji se u svetu obeležava 15. maja, opština Novi Beograd je i ove godine, ispred TC Merkator u Bulevaru Zorana Đinđića, organizovala dvodnevnu manifestaciju Porodični vikend na kojoj je uživalo više hiljada sugrađana.

Aleksandar Šapić trčao na ovogodišnjem Beogradskom maratonu

Aleksandar Šapić predsednik opštine Novi Beograd i nekadašnji najbolji vaterpolista sveta, danas je istrčao svoj deveti uzastopni Beogradski maraton.