Новобеоградском „Улицом отвореног срца“ прошетало преко 50.000 Београђана

Ове године, по пети пут за редом одржана је манифестација „Улица отвореног srcа“ на Новом Београду. Платоом испред ТЦ „Мерцатор“ прошетало је више десетина хиљада Новобеограђана и комшија из других општина.

Малишане су забављали мађионичари и многи други костимирани аниматори, који су их триковима уводили у свет магије, а током вишечасовног забавног програма на централној бини “Улице отвореног srcа” публици су се представили: дечје луткарско позориштре “Пинокио” са представама, дечји хорови, културно-уметничка друштва, дечји музички бендови и многи други уметници. Као и сваке године, били су постављени и многобројни штандови продајног карактера. Новобеоградска “Улица отвореног srcа” традиционално је најпосећениија манифестација овог типа у главном граду.

Својим суграђанима срећну Нову годину пожелео је и председник општине Александар Шапић.

-Пету годину за редом првог новогодишњег јутра дружимо се са Новобеограђанима у Булевару Зорана Ђинђића, у „Улици отвореног srcа“. Надам се да ће свима 2017. година да буде овако ведра, сунчана и оптимистична као што је ово прво јутро у Новој години. Ми ћемо наставити да се трудимо и радимо, да сви заједно дамо допринос да наш Нови Београд буде још бољи и успешнији- рекао је Шапић.