Александар Шапић најавио нови циклус бесплатних програма за Новобеограђане

Општина Нови Београд и у овој години наставиће да организује различите бесплатне програме за своје грађане. Реч је о преко 40 бесплатних програма који су посебно осмишљени и намењени за различите категорије становништва, децу, жене и пензионере.

Тако се за децу организују бесплатни часови страних језика, глуме, певања, сликања, плеса, часови моторике и фолклора. За нешто старије основце предвиђени су и бесплатни часови припремне наставе за полагање мале матуре, што ће бити знатна олакшица родитељима и кућном буџету. У оквиру програма за пензионере биће бесплатно коришћење базена на СЦ „11. април“, и програм који узазива све више интересовања- курс рачунара. Поред тога најстарији ће моћи сваког месеца да се друже и забаве на „ Новобеоградском друговању“, уз спортске активности, пикадо, шах и базар здравља. За Новобеограђанке је припремљен програм фитнеса. Ту су и часови плеса који су намењени свим грађанима старијим од 18 година.

Пријављивање за бесплатне програме почиње 15. јануара, у просторијама Сервисног центра општине Нови Београд, анекс зграде, од 8 до 20 часова. Све додатне инformације могу се добити и на број Сервисног центра 785 – 0 – 785.