Александар Шапић: Подносим formалну оставку, али настављам посвећено и предано да водим Београд до дана избора и коначне провере поверења Београђана

Управо сам поднео formалну оставку на место градоначелника града Београда, како би почели да се стварају правни услови за одржавање избора који би се, поред парламентарних и покрајинских, 17. децембра одржали и на нивоу Београда, рекао је градоначелник Александар Шапић.

– И након овог чина, наставићу једнако предано и посвећено да обављам посао градоначелника, да би се неометано обезбедило спровођење и реализација како свих револуционарних социјалних мера, тако и пројеката које смо реализовали, започели или најавили, а који су обележили период од када сам дошао на ово место. Кад Влада Републике Србије уведе привремени орган и када се коначно стекну сви правно-formални услови за расписивање избора 17. децембра, очекујем да као председник тог тела, такође, наставим да водим Београд, до дана избора и коначне провере поверења за све што смо урадили у претходних годину и по дана и што тек планирамо да урадимо за добробит Београда и свих наших Београђана – изјавио је Шапић.