Александар Шапић представио људе који ће бити на листи СПАС-а на изборима 2020. године

Председник Српског патриотског савеза Александар Шапић у просторијама странке представио је људе који ће се наћи на листи СПАС-а на предстојећим изборима.

-Свако од ових људи који су иза мене има своју политичку каријеру и друштвени положај који је захваљујући свом минулом раду заслужио. Ми смо се окупили зато што нам је виђење политичке ситуације у Србији, то како данас изгледа и којим путем треба да idе у будућности, порприлично слично.  То је разлог зашто су они са мном овде – рекао је председник СПАС-а Александар Шапић на конференцији за медије.

Као нестраначке личности представљени су Ратко Дмитровић, некадашњи генерални директори И главни уредник “Вечерњих новости”, те Марина Рагуш, народни посланик од 2007. до 2012. године, са великим искуством ангажовања у цивилном сектору у области заштите, промовисања и унапређења људских права.

-Јако сам срећан што су сви ови људи у свом начину бављења политиком показали управо оно што ја већ годинама покушавам на свом примеру да покажем, а вidим да полако почињу и други политички субјекти у земљи о томе да говоре. То је један цивилизован и пристојан начин комуникације међу политичким неистомишљеницима, јер мислимо да је то основ за грађење једног здравог друштва – казао је Шапић.

Поред Дмитровића и Рагуш, представљени су и Владан Глишић један од људи који су правили покрет Двери и председнички кандidат 2012. године. Жељко Томић народни посланик од 2000. до 2012. године, Радован Тврдишић са вишедеценијским искуством у развоју односа са дијаспором, као и Генерал Светозар Андрић, који је био Командант 5. корпуса Копнене војске, одликован високим државним орденима.