Александар Шапић: Програм Савеза за Србију има доста општих ствари, суштина у реализацији

Председник новоformираног Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је данас да није детаљно анализирао 30 тачака програма опозиционог Савеза за Србију, да колико је вidео има доста општих ствари против којих не верује да би било који здраворазуман човек имао било шта против, али да је суштина не у idеји, већ у њеној реализацији.

„Доста ствари које се ту помињу су саставни део програма многих странака данас, без обзира да ли су власт или опозиција, суштина таквих и сличних програма, није idеја, већ реализација исте“, рекао је Шапић.

Он је додао да не би улазио у детаљније коментарисање и анализирање, јер ће јавност ускоро бити упозната и са програмом његове странке, па је на јавности да сама одлучи шта о чијем програму мисли.

„Али што се нас тиче, увек смо спремни да подржимо добре и конструктивне ствари за Србију и српски народ, по нашем мишљењу, без обзира да ли долазе од стране власти или опозиције. Тако се већ пар месеци понашамо у Скупштини града Београда, тако ћемо се понашати и на нивоу републике“, рекао је Шапић.

Извор: Бета

26.7.2018. године