Нови Београд – град отвореног срца

Нови Београд, првог дана нове године био је „Град отвореног srcа“ за све своје грађане, а посебно оне најмлађе који су у пратњи родитеља, бака и дека прошетали Булеваром Зорана Ђинђића.

Општина Нови Београд прикључила се традиционалној новогодишњој прослави и акцији „Град отвореног srcа“ и првог дана у 2013. години за своје суграђане приредила је програм „Нови Београд, град отвореног srcа“ у Булевару Зорана Ђинђића, од Омладинских бригада до Булевара уметности.

Свечана и весела атмосфера, много деце, балони, Деда Мраз и црвени носићи обележили су почетак нове године. Новобеограђанима, свим становницима Београда и Србије срећну и успешну 2013. годину пожелео је и председник општине Александар Шапић. Вишечасовни програм, уз музику, позоришну представу, аниматоре и слаткише који су подељени најмлађима почео је је у 10 сати. Поред бине са које су децу увесељавали глумци били су постављени и штандови са освежењем, куваним вином и топлим напицима. Манифестација „Нови Београд, град отвореног srcа“, поред забавног имала је и хуманитарни карактер јер ће сви добротворни прилози од продаје „црвених носића“ бити даровани „родитељској кући“.