Novi Beograd – grad otvorenog srca

Novi Beograd, prvog dana nove godine bio je „Grad otvorenog srca“ za sve svoje građane, a posebno one najmlađe koji su u pratnji roditelja, baka i deka prošetali Bulevarom Zorana Đinđića.

Opština Novi Beograd priključila se tradicionalnoj novogodišnjoj proslavi i akciji „Grad otvorenog srca“ i prvog dana u 2013. godini za svoje sugrađane priredila je program „Novi Beograd, grad otvorenog srca“ u Bulevaru Zorana Đinđića, od Omladinskih brigada do Bulevara umetnosti.

Svečana i vesela atmosfera, mnogo dece, baloni, Deda Mraz i crveni nosići obeležili su početak nove godine. Novobeograđanima, svim stanovnicima Beograda i Srbije srećnu i uspešnu 2013. godinu poželeo je i predsednik opštine Aleksandar Šapić. Višečasovni program, uz muziku, pozorišnu predstavu, animatore i slatkiše koji su podeljeni najmlađima počeo je je u 10 sati. Pored bine sa koje su decu uveseljavali glumci bili su postavljeni i štandovi sa osveženjem, kuvanim vinom i toplim napicima. Manifestacija „Novi Beograd, grad otvorenog srca“, pored zabavnog imala je i humanitarni karakter jer će svi dobrotvorni prilozi od prodaje „crvenih nosića“ biti darovani „roditeljskoj kući“.