Александар Шапић на додели новогодишњи пакетићи за 4.000 најмлађих Новобеограђана

Општина Нови Београд је за празнике обрадовала четири хиљаде најмлађих Новобеограђана, којима су данас у Хали спортова уручени новогодишњи пакетићи. Током децембра сви заинтересовани родитељи који су се пријавили у Сервисном центру општине добили су бесплатне ваучере и улазнице за програм под називом „Новобеоградска Нова година“.

У новогодишњој атмосфери, уз музику, балоне, накићене јелке и неизоставно сликање са Деда Мразом, деца су се дружила током целог дана. Подели пакетића, у Хали спортова, присуствовао је Александар Шапић, председник општине.

-Ово је већ трећа година за редом како општина Нови Београд обезбеђује бесплатне новогодишње пакетиће за наше најмлађе Новобеограђане. Ове године поделићемо 4 000 пакетића. Делићемо их целог дана, док се деца друже и забављају, и тако на наш начин обележавамо “Новобеоградску Нову годину“. Надам се да ће следеће године, ако будемо у прилици, бити бар још оволико више бесплатних пакетића, тако да ће осам хиљада малишана добити поклон од општине Нови Београд. Желим свим грађанима Србије и Београда добро здравље,много среће и успеха у предстојећој 2016. години, а грађанима Новог Београд желим да воле свој Нови Београд и да се сваког дана сви трудимо да он буде још лепши и бољи – рекао је Шапић.