Одржана традиционална манифестација Улица отвореног срца на Новом Београду

Општина Нови Београд и овог 1. јануара организовала је традиционалну манифестацију Улица отвореног srcа, а испред ТЦ Меркатор на Новом Београду прошетало је и уживало више хиљада наших суграђана.

Први празнични дан у Новој години породице са својим најмлађим члановима, како то чине и годинама уназад, проводе у добро познатој новогодишњој атмосфери на новобеоградским улицама. У вишечасовном програму малишани су уживали у пригодним представама за децу као и у музичким наступима глумачке екипе.

Као и сваке године, били су постављени и многобројни штандови продајног карактера, а најлепша слика са данашње Улице отвореног srcа јесте мноштво кловновских носића који су се црвенели на лицима суграђана. Они су, као и сваке године, показали колико су хумани, јер ће сав прилог од куповине кловновских носића бити уплаћен у хуманиарне сврхе.

Уз музику, осмехе и дечију радост започели смо и ову Нову годину на новобеоградској Улици отвореног srcа коју Новобеограђани и Београђани чине најпосећенијом манифестацијом намењеној деци.