Општина Нови Београд наградила је најбоље новобеоградске основце и средњошколце

Општина Нови Београд и ове године је наградила ученике новобеоградских основних и средњих школа који носе титулу Вуковца, спортисте генерације и ђака генерације. Награђено је 340 ученика из двадесет основних и 90 ученика из девет средњих школа са територије наше општине.

-Драго ми је што на нашој општини сваке године имамо јако успешне младе људе који су у самом врху свега чиме се баве. Ви ћете сутра бити најбољи уметници, спортисти, музичари, и верујем да ћете бити успешни којом год облашћу се бавили. Срећан сам што ћу моћи да се хвалим како сам имао ту част да будем председник општине вама који сте најбољи међу најбољима. Желим вам пуно здравља и успеха у животу који је испред вас, да останете лепи и паметни као што сте данас. Ове године поред пригодних поклона, добићете и бесплатну сезонску карту за базен „11. април“ за летњу сезону ове године, као и за затворени базен до јуна 2022. године – рекао је председник општине Нови Београд Александар Шапић окупљеним ученицима и њиховим родитељима.

На свечаној додели награда којој су присуствовали најуспешнији ученици основних и средњих новобеоградских школа ученици су награђени класицима домаће књижевности и пропусницама за базен. Сви ученици добили су сезонску карту за базен „11. април“ за летњу сезону 2021. као и за период од септембра 2021. до јуна 2022. године за затворени базен.

Општина Нови Београд на радост својих младих суграђана, већ годинама уназад, многим акцијама и бесплатним програмима које организује даје подршку младима и води бригу о њима, а наставиће да са поносом то чини и у будућности.