Преко 15.000 грађана на манифестацији „Нови БеоГРАД ОТВОРЕНОГ СРЦА“

Преко 15.000 Новобеограђана први дан Нове године провело је на манифестацији „Нови БеоГРАД ОТВОРЕНОГ СРЦА“, испред ТЦ „Меркатор“, у добром расположењу и дружењу, уз забавно музички програм који је за своје грађане организовала општина Нови Београд. Својим суграђанима срећну Нову годину пожелео је и председник општине Александар Шапић.

-Трећу годину за редом првог новогодишњег јутра дружимо се са Новобеограђанима у Булевару Зорана Ђинђића, у „Улици отвореног srcа“. Надам се да ће свима 2016. година да буде овако ведра, сунчана и оптимистична као што је ово прво јутро у Новој години. Ми ћемо наставити да се трудимо и радимо, да сви заједно дамо допринос да наш Нови Београд буде још бољи и успешнији- рекао је Шапић.

У програму су највише уживали најмлађи, јер је за њих била изведена и новогодишња позоришна представа. Доброј атмосфери допринели су костимирани аниматори, виле, вилењаци и мађионичари на штулама. Улицу отвореног srcа красили су и бројни штандови са украсима, сувенирима и слаткишима.

Новобеограђани су и овог пута показалу своју хуману страну остављајући прилоге у кутије Хуманитарне фондације Нови Београд, намењене лечењу великог броја њених корисника.