Раде Шербеџија одржао бесплатан концерт за Новобеограђане

Раде Шербеџија приредио је, у петак увече Новобеограђанима, незаборавно вече испуњено музиком, поезијом и емоцијама. Концерт је организовала општина Нови Београд и био је бесплатан за све њене грађане.

Хала спортова биле је испуњена до последњег места, а више од 5.000 људи који су провели вече на концерту уживали су у Шербеџијиним песмама и извођењу познатих стихова. Концерт је почео песмом „Вријеме је, драга, вријеме је“ са истоименог албума, у пратњи врсних музичара бенда “Западни колодвор”. Затом су се ређале обраде песама познатих аутора,Џонија Штулића, Арсена Дедић, али и звуци популарних ромских балада,славонских и македонских песама.

Раде Шербеџија недавно је постао амбасадор Хуманитарне фондације Нови Београд. Део концерт посветио је представљању рада Фондације и позвао грађане да се укључе у ову хуману мисију. Крај концерта , који је трајао више од два сата Шербеџија је завршио чувеном „Не дај се, Инес“. Организовањем концерта, општина Нови Београд почела је прославу новогодишњих празника коју ће заокружити поделом око 4.000 бесплатних пакетића за најмлађе, у суботу, 26. децембра 2015. године, и великом манифестацијом Улица отвореног srcа, 1. јанура 2016. у Булевару Зорана Ђинђића.