Шапић честитао женама Осми март: Да нема вас овај свет не би постојао

“Свим дивним женама, супругама, сестрама, мајкама, честитам Осми март. Жена је основ сваке снажне породице, снажног друштва, државе и народа, и ја ћу увек својим понашањем показивати поштовање које имам према свим женама, јер да нема вас овај свет не би био овакав какав јесте” поручио је данас Александар Шапић, кандidат Српске напредне странке за градоначелника Београда.

Шапић је присуствовао скупу који је листа “Александар Вучић – Заједно можемо све” организовала поводом Међународног дана жена и том приликом истакао да је све што било који мушкарац ради, почевши од најранијег детињства, усмерено ка томе да би задобио поверење, симпатију, поштовање и интересовање жене.

– Све што радимо у животу радимо због вас, касније, када дођу деца и због деце. Иако се све време прича о равноправности полова и томе како би мушкарци и жене требало да буду једнаки, мислим да неки покушавају да доведу жене у позицију која апсолутно нема никакве везе са оним што оне у ствари јесу. Ја сматрам да ми нисмо равноправни, да никада нисмо ни били и да никада нећемо бити равноправни. Зашто? Из простог разлога, прво, зато што жена даје живот сваком човеку. Ми смо две различите равни. Сунце никада не може да се замени ни са једном планетом, нарочито не са Земљом, јер Сунце без Земље може, а Земља без Сунца не може. Јер нам Сунце даје живот. Немојте то никада да заборавите – поручио је Шапић.

Шапић је навео да је међу његовим сарадницима увек било више жена него мушкараца.

– Морам да вам признам да ја нисам посебно водио рачуна о томе да ли су моји сарадници жене или мушкарци, али сплетом околности се испоставило да је око мене увек било највише жена, не због тога што сам ја то посебно желео, већ зато што је моје искуство, када је посао у питању, показало да су жене оданије, лојалније, вредније и, на крају крајева, ефикасније – рекао је Шапић.