Шапић: Договорен наставак сарадње наше општине и братске Бањалуке

Председник општине Нови Београд Александар Шапић боравио је у посети Бањалуци и том приликом је са градоначелником Игором Радојичићем разговарао о наставку сарадње између општине Нови Београд и града Бањалуке.

-Задовољство ми је што сам у Бањалуци јер је овде увек позитивна енергија коју лично осећам. Драго ми је што општина, на чијем сам челу већ неколико година, има пријатељске и братске односе са градом Бањалуком, и надам се да ће се ти односи и сарадња наставити, пре свега, кроз пројекте које ћемо реализовати како бисмо спојили наше најмлађе – рекао је председник општине Нови Београд Александар Шапић.

У пријатељском разговору Шапића и Радојичића размењена су искуства и мишљења. Договорени су и нови вidови сарадње између Новог Београда и Бањалуке који ће наставити да сарађују и одржавају братске односе, и то пре свега, тако што ће спајати младе људе кроз пројекте у спорту, култури и образовању.

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић овом приликом подсетио је да су Нови Београд и Бањалука и раније, успешно, сарађивали на пројектима размене ученика, што ће се наставити и у будућности.

Након завршетка разговора са градоначелником Бањалуке, председник општине Нови Београд Александар Шапић обишао је и градилиште Еко топлане, као и градски олимпијски базен, где се сусрео са члановима Ватереполо клуба Бањалука.