Шапић: Годинама организујемо бесплатне представе, сада наступио и „Државни посао“!

– У Хали спотова „Ранко Жеравица“, одржане су две бесплатне позоришне представе 16. и 17. новембра, које општина Нови Београд годинама већ организује за своје Новобеограђане. Више од 7.500 људи је овог пута гледало „Државни посао“ и верујемо лепо се провело – рекао је председник општине Нови Београд Александар Шапић.

Општина Нови Београд, сада већ традиционално, а на велику радост и заинтересованост Новобеограђана, кроз своје бесплатне програме намењене суграђанима организује бесплатне концерте и представе.

Овога пута су популарни Чварков, Торбица и Бошкић својим добро познатим хумором, као и интересантним скечевима, оправдали репутацију једне од тренутно најпопуларнијих представа код нас, што су Новобеограђани са великим одушевљењем и потврдили.

У току двочасовне изведбе халом су оѕвањали смех и громогласни аплаузи, како у четвртак, 16. новембра, тако и сутрадан, када су најпознатији архиватори у Србији још једном одушевили Новобеограђане.

Општина Нови Београд и у будућности ће наставити да спроводи одговорну социјалну политику према својим суграђанима реализујући многобројне беспланте програме и активности за њих.