Шапић: Хвала свима који су подржали нашу листу, а Београд ћемо учинити још лепшим, успешнијим и бољим местом за живот

Потпредседник Српске напредне странке и председник градске општине Нови Београд Александар Шапић и председник Извршног одбора Дарко Глишић, као и други представници СНС, предали су данас изборну листу под називом „Александар Вучић – Заједно можемо све“ за београдске изборе Градској изборној комисији.

Шапић је захвалио свим грађанима који су својим потписом подржали листу Српске напредне странке, али и све оно што је урађано у Београду у последњих неколико година, попут инфраструктурног и комуналног развоја Београда, као и изграђене вртиће, болнице, школе, спортске и технолошке центре и многе друге ствари.

– Београд се страховито брзо мења. Људи који нису били у Београду по неколико година, кажу да не могу да га препознају какав је данас у односу на то какав је био деценију уназад и мислим не постоји ниједна област која у Београду данас није боља него што је била раније. Да ли може боље? Може и мора боље, хоћемо и желимо. Да ли ћемо у следећем мандату извлачити кредибилитет из ствари које смо радили у претходном мандату – хоћемо. Али смо заиста уверени да Београд idе у добром правцу. Занимљиво је да и они који нису гласачи СНС, у великом броју ће вам рећи да се Београд добро развија – рекао је Шапић.

Он је нашу престоницу назвао Њујорком југоисточне Европе, будући да је, како је рекао, одавно постао центар региона у коме гравитира велики број људи.

– Сигуран сам да ће то и у будућности бити. Ми смо ту да покушамо да, уколико добијемо поверење грађана, учинимо да Београд буде још бољи и квалитетнији. Да поведемо још већу бригу о људима, што је изузетно важно јер Београд нису само солитери и булевари. Београд чине и добри људи и он је по томе одувек био познат. И да за пет или десет година, ми или неко други, стоји овде и прича о Београду који је лепши, успешнији и на понос свих нас, али и читаве Србије – казао је Шапић.