Шапић испратио новобеоградске пензионере на излет: Настављамо са бесплатним програмима за наше суграђане.

У организацији општине Нови Београд и овог викенда је на бесплатне излете отишло око 400 Новобеограђана. У суботу и недељу наши суграђани посетили су Нови Сад, Палић и Врњачку бању, а на пут их је испратио и председник општине Александар Шапић. Програм бесплатних излета намењен је првенствено пензионерима, а два поласка намењена су и нашим суграђанкама, као и најмлађима – волонтерима.

– Ово је најмање што смо могли да урадимо за наше најстарије суграђане, јер захваљујући њима ова земља данас изгледа овако. Поред излета за њих, сходно нашим могућностима и скромном буџету, организујемо и друге бесплатне садржаје, крстарења и дружења како бисмо им улепшали пензионерске дане-рекао је Шапић.

На излете се путује удобним аутобусима “Ласте”, уз ланч – пакет, а за све туре обезбеђен је и стручни водич. Полазак је испред општине Нови Београд. Планом посете за излет у Нови Сад предвиђен је и обилазак манастира Крушедол, посета Сремским Карловцима и Петроварадину. Излетници који се одлуче за посету Врњачкој бањи, пре самог доласка у једну од најпознатијих бања у Србији, обилазе и манастир Жичу. На излету у Суботицу поред обиласка културно- историјских знаменитости овог града, слободно време предвиђено је и за посету зоолошком врту и одмор поред језера на Палићу.