Шапић: Избори 3. априла отварају нову декаду у српској политици, важно је да добијемо поверење грађана на свим нивоима

Кандidат Српске напредне странке за градоначелника Београда, Александар Шапић, посетио је, заједно са председником Србије Александром Вучићем, општину Обреновац.

Током обраћања на предизборном скупу Шапић је истакао да на изборима 3. априла неће само бити одређено ко ће водити Србију у наредном мандату, већ ће они отворити нову декаду у српској политици. Поновио је да сматра да је управо Александар Вучић утемељивач и творац једне нове Србије, суверене и независне српске политике, којом ће се наша држава и наш народ водити у децинијама испред нас.

–  Ја сам више пута говорио да ми живимо један историјски моменат у којем се креира и ствара једна, нова, савремена Србија. Да бисмо тим путем наставили да idемо, да би наша држава могла додатно економски да јача, важно нам је да на овим изборима победимо на свим нивоима. И уколико будемо добили поверење народа, у шта сам потпуно сигуран, имамо прилику да у следећих десет година поставимо Србију на место одакле више нико неће моћи да је помери, без обзира на то ко је буде водио – рекао је Шапић.

Шапић је Обреновчанима поручио да ће, ако му Београђани укажу поверење на изборима, у оквиру његовог кабинета одредити помоћника чије ће једино задужење бити брига о рубним градским општинама и њиховом даљем развоју, те додао да је за ову idеју добио подршку председника Вучића.

–  Одредићемо једног човека који ће се бавити искључиво рубним градским општинама и брига о њима биће му једини задатак. Зато што су ваши проблеми и приоритети значајно другачији од оних које имају грађани који живе у централним градским општинама – рекао је Шапић.

Председник Србије Александар Вучић позвао је Обреновчане да подрже Александра Шапића на предстојећим изборима за град Београд.

–  Сигуран сам да Александар Шапић има највише енергије и ентузијазма од свих кандidата за градоначелника Београда. Препоручићу му да се бави стварима које значе обичним људима, сваком човеку. И та његова idеја ми се допала – рекао је Вучић.