Шапић: Један број телефона за бољи свакодневни живот Београђана

“Успоставићемо јединствени канал комуникације са Београђанима. Увешћемо један телефонски број, на који ће грађани моћи да изнесу своје проблеме, постављају питања, дају предлоге и сугестије за апсолутно све што се тиче града Београда”, поручио је Александар Шапић, кандidат Српске напредне странке за градоначелника Београда.

Шапић је истакао да на општини Нови Београд овакав систем комуникације са грађанима постоји већ десет година, кроз општински Сервисни центар, и додао да ће, уколико буде добио поверење Београђана на предстојећим изборима, инстистирати на увођењу истог система на нивоу града Београда.

– Хоћемо Београђане да ослободимо звања сваке градске службе појединачно. Да их лишимо контакта са појединцима који су неодговорни или несвесни значаја комуникације са грађанима. Они више неће морати да траже важне телефоне по новинама или да се распитују у чијој је надлежности одређени проблем, већ ће за све што се тиче Београда постојати један јединствен број телефона, преко којег ће моћи да се инformишу о свему што се тиче свих градских служби и предузећа.