ШАПИЋ на „Новобеоградској Новој години“: 2.000 пакетића за наше најмлађе суграђане.

Општина Нови Београд је за своје најмлађе становнике, у суботу 27. децембра у Хали спортова, организовала целодневни програм – „Новобеоградску Нову годину“ и дружење са Деда Мразом, који је деци поделио поклон пакетиће. Новогодишње поклон пакете, са разним слаткишима добило је две хиљаде најмлађих Новобеограђана, узраста од пет од десет година. Новогодишњу честитку својим малим суграђанима упутио је и председник општине Александар Шапић.

– Другу годину заредом ми славимо нашу „Новобеоградску Нову годину“, овде у Хали спортова. Према могућностима успели смо да обезбедимо две хиљаде пакетића за наше најмлађе који су се пријавили Сервисном центру општине. Покушаћемо следеће године да их буде још више. Надам се да су сви који су данас дошли задовољни, и да ћемо у Нову годину ући са више оптимизма и са најлепшим жељама. Желим свим грађанама Новог Београда и наше земље много среће и здравља у следећој 2015. години – рекао је Шапић.

У празничној атмосфери, поред поклона, и незаобилазног сликања са Деда Мразом и јелком деца су уживала и у дружењу са бројним аниматорима и добрим вилама. Општина Нови Београд омогућила је и да сва деца фотографије са Деда Мразом следећих дана добију на кућне адресе. Подела ваучера за пакетиће организована је током протеклих месец дана, а родитељи који су се пријавили Сервисном центру општине добили су бесплатне ваучере и улазнице за програм под називом „Новобеоградска Нова година“, у Хали спортова.