Шапић на новобеоградској Улици отвореног срца: У 2018. желим свима здравља и среће

Општина Нови Београд и ове године је организовала традиционалну манифестацију Улица отвореног srcа испред ТЦ Меркатор, коју је посетило више десетина хиљада Новобеограђана.

-Пету годину заредом одржавамо новобеоградску Улицу отвореног srcа, данас нас је послужило и лепо време, има доста људи а атмосфера је лепа као и сваке године. Искористићу прилику да свим Новобеограђанима, Београђанима и грађанима Србије честитам Нову годину и да нам 2018. донесе, пре свега, здравља и среће, а за остало ћемо се побринути сами – рекао је председник општине Нови Београд Александар Шапић.

Пријатнан и леп први новогодишњи дан многобројне породице су искористиле да се прошетају новобеоградском Улицом отвореног srcа, а најмлађе су забављали костимирани аниматори и многи други забављачи. У вишечасовном музичком програму, као и сваке године до сада, уживали су сви који су се овога јутра нашли у Булевару Зорана Ђинђића. Наступи дечјих хорова „Чаролија“ и „Роцкхор“ одушевили су малишане у публици који су певушили добро познате песме. Посетиоци су имали прилику  да купе, сада већ неизострвне, црвене кловновске носиће, а прилог од њихове продаје биће уплаћен у хуманитарне сврхе.

Насмејана лица наших суграђана и овога пута су испунила Улицу отвореног srcа на Новом Београду, која засигурно оправдава епитет најпосећеније манифестације посвећене најмлађима у граду.