Шапић на прослави Нове године за најмлађе Новобеограђане: Малишани ће уживати у пакетићима и програму.

Општина Нови Београд побринула се да се око 1500 деце опрости од старе године на најлепши могући начин, игром, поклонима и дружењем са Деда Мразом. У програму који је за њих припремљен у Хали спортова учествовали су бројни аниматори, Миња Субота, Леонтина и хор новобеоградских ђака а специјално за децу играна је представа „Нова Нова година“ у извођењу глумаца позоришта „Бошко Буха“. Пре почетак представе деци су подељени вредни поклон пакети.

Новогодишњу честитку најмлађим суграђанима упутио је и председник општине Александар Шапић.

– Први пут да на овај начин дочекујемо Нову годину са нашим најмлађим Новобеограђанима. Поделили смо поклоне, и надам да ће наши мали Новобеограђани са својим родитељима лепо да се проведу и уживају у представи – рекао је Александар Шапић.

Испред Хале спортова, пре почетка представе деца су могла да се играју и са Деда Мразем, мађионачарима, добрим вилама и другим аниматорима. Током протеклог периода бесплатне улазнице за манифестацију и ваучере за поклон пакетиће родитељи су могли да добију у Сервисном центру општине. Вредне поклоне које је уз помоћ донатора обезбедила општина добило је око 1500 малишана.