ŠAPIĆ: Nastavićemo da se borimo za našu decu.

Humanitarna fondacija „Novi Beograd“ i Grand produkcija pre nekoliko dana postigli su dogovor da 5. Grandov festival bude humanitarnog karaktera. Festival je organizovan pod simboličnim nazivom „Budi human“, a učesnici festivala pevali su za pomoć bolesnoj deci za čije lečenje se već prikuplja novac. Gledaoci su mogli da pošalju SMS sa sadržajem 1 na jedinstven broj 3030 preko svih mobilnih operatera, a sav prikupljeni novac ravnomerno je raspoređen na račune korisnika, u skladu sa sloganom humanitarne fondacije – „jednaka šansa za sve“.

Tokom tri večeri festivala postignut je izvanredan rezultat akcije i za lečenje dece korisnika humanitarne fondacije „Novi Beograd“ prikupljeno je oko 170.000 evra.

– Želim da se zahvalim Grand produkciji, Saši Popoviću, Žiki Jakšiću, učesnicima festivala, TV Prva, kao i svima koji su slanjem SMS poruke pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Zahvaljujući prikupljenom novcu, nekoliko dece će uskoro krenuti na lečenje, a mi ćemo nastaviti da se borimo za našu decu – rekao je Šapić.