ШАПИЋ: Наставићемо да се боримо за нашу децу.

Хуманитарна фондација „Нови Београд“ и Гранд продукција пре неколико дана постигли су договор да 5. Грандов фестивал буде хуманитарног карактера. Фестивал је организован под симболичним називом „Буди хуман“, а учесници фестивала певали су за помоћ болесној деци за чије лечење се већ прикупља новац. Гледаоци су могли да пошаљу СМС са садржајем 1 на јединствен број 3030 преко свих мобилних оператера, а сав прикупљени новац равномерно је распоређен на рачуне корисника, у складу са слоганом хуманитарне фондације – „једнака шанса за све“.

Током три вечери фестивала постигнут је изванредан резултат акције и за лечење деце корисника хуманитарне фондације „Нови Београд“ прикупљено је око 170.000 евра.

– Желим да се захвалим Гранд продукцији, Саши Поповићу, Жики Јакшићу, учесницима фестивала, ТВ Прва, као и свима који су слањем СМС поруке помогли онима којима је помоћ најпотребнија. Захваљујући прикупљеном новцу, неколико деце ће ускоро кренути на лечење, а ми ћемо наставити да се боримо за нашу децу – рекао је Шапић.