Шапић: Подељено 15.000 бесплатних новогодишњих пакетића деци са Новог Београда

-Већ пету годину заредом делимо бесплатне пакетиће најмлађим Новобеограђанима, а данас их је подељено 15.000, што је највише пакетића до сада. Атмосфера је лепа као и сваке године и увек је задовољство бити овде у претпразничној, новогодишњој, атмосфери када су људи лепо расположени и када, као и све наше акције, и ова протиче без проблема. Користим ову прлику да свим грађанима Београда и Србије пожелим срећне новогодишње и божићне празнике – рекао је председник општине Нови Београд Александар Шапић.

Општина Нови Београд наставља са вишегодишњом традицијом поделе бесплатних новогодишњих пакетића најмлађим Новогеограђанима, и управо на њихово задовојлство, у суботу у Хали спортова “Ранко Жеравица деци је подељено 15.000 пакетића.

Малишани са Новог Београда, заједно са својим родитељима и бакама и декама, искрено су уживали у целодневном програму који је за њих био припремљен. У новогодишњој и веселој атмосфери забављали су се са аниматорима, радовали се пакетићима, балонима и поклонима, и неизоставно се фотографисали и дружили са Деда Мразом.