Шапић: Позивам грађане да се прidруже обележавању „Београдских дана породице”

Поводом 15. маја – Међународног дана породице, протеклог викенда у Београду је требало да се одржи велика манифестација „Београдски дани породице”, коју смо због трагичних дешавања у Србији одложили за 17. и 18. јун, изјавио је градоначелник Београда Александар Шапић.

Шапић је истакао да је породица нуклеус свега и да од породице све креће, те да, како је рекао, на породицу никада не смемо да заборавимо и морамо да је чувамо и негујемо.

– Због тога ће „Београдски дани породице” бити најзначајнија манифестација која ће се догодити у овој години у нашем граду и коју смо прогласили манифестацијом од посебног значаја за наш град. Позивам све људе да 17. и 18. јуна изађу на београдске улице, које ћемо наменски тог викенда затворити, где ћемо организовати прегршт културног, спортског, забавног и сваког другог садржаја. Даћемо прилику Београђанима да у што већем броју дођу са својим породицама, са својом децом и најближима, да проведу лепо, корисно и забавно време са својим суграђанима, те да сви заједно покажемо да су породичне вредности оно чега се никада српско друштво, наш народ и сви наши грађани неће одрећи – поручио је Шапић.