Шапић: Позивамо све Београђане на Породични викенд у организацији општине Нови Београд

Општина Нови Београд ће традиционално и ове године, а у циљу очувања породичних вредности, организовати манифестацију Породични викенд 19. и 20. маја испред ТЦ Меркатор, обележавајући Међународни дан породице који се у свету прославља 15. маја.

-Данас је Светски дан породице. Општина Нови Београд традиционално, као и сваке године, организује Породични викенд. Позивамо не само Новобеограђане него и све Београђане, да породично дођу и проведу га у лепој и пријатној атмосфери – рекао је Александар Шапић.

У Булевару Зорана Ђинђића, на потезу од Булевара уметности до Улице омладинских бригада, сви грађани који буду дошли у периоду од 10 до 18 часова, уживаће у богатом културном, забавном, спортском и едуктавном програму намењеном и прилагођеном целој породици.

Посетиоце Породичног викенда очекују многобројни концерти, представе, забавни парк за најмлађе, аниматори, спортски и друштвени полигони, и имаће прилику да са својом породицом проведу леп викенд у вишечасовном дружењу које ће општина Нови Београд организовати за Новобеограђане, као и све заинтересоване Београђане.