Шапић пред „Београдски маратон“: Београд данас представља центар спорта у овом делу Европе.

Београд данас представља центар спорта у овом делу Европе, а спектакуларне слике 24. Београдског маратона обићиће свет, рекао је данас на конференцији за новинаре у Старом двору помоћник градоначелника Александар Шапић.

Он је, као председник Организационог одбора Београдског маратона, пожелео спортску срећу свим учесницима, лепо време и да остваре врхунске резулате, уз подсећање да ће он и ове, као и прошле године, трчати дисциплину полумаратон. Према његовим речима, све градске службе одрадиће професионално свој део посла, како би све протекло на врхунском нивоу.

Такође је позвао Београђане да се у што већем броју прidруже Трци задовољства и својим присуством увеличају скуп, који по анкети, подсетио је Шапић, представља један од најзначајнијих догађаја у промоцији наше престонице, заједно са Београдским сајмом књига и тениским турниром „Сербиа опен”.

Наша најуспешнија атлетичарка Оливера Јевтић истакла да увек са задовољством трчи Београдски маратон као и да ће се потрудити да побољша резултат који је оставрила 2008. године.