Šapić predstavio projekat “Novobeogradski klub”: Privilegija je biti Novobeograđanin.

Predsednik opštine Novi Beograd promovisao je danas projekat „Novobeogradski klub“, kako bi građanima predstavila mogućnost da članstvom u „Novobeogradskom klubu“ ostvare više desetina različtih popusta i pogodnosti prilikom kupovine ili korišćenja različitih usluga.

Cilj projekta je da se građanima pomogne u rasterećenju kućnog budžeta time što će ostvarivati značajne popuste, čak i do 50 odsto prilikom kupovine. Popusti se mogu iskoristiti u velikom broju prodavnica, salona lepote, knjižara, turističkih agencija, fitnes centara, restorana, zdravstvenih i kulturnih ustanova…

„Ideja jeste da ovakvim projektima ukažemo građanima na benefite koje je u ovom momentu opština Novi Beograd omogućila svojim sugrađanima. Kartica, koju građani dobijaju, je personalizovana i svako ko dođe u naš Servisni centar da se prijavi, dobija je nakon sedam dana. U ovom momentu imamo preko 60 raznih vrsta popusta, a biće ih sve više i više“ , rekao je, tom prilikom, predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić.

„Postoji i brošura uz pomoć koje građani mogu da se informišu gde konkretno imaju popuste. Imamo širok asortiman ponuda, od medicinskih usluga, preko sportskih, do robe široke potrošnje i očekujem da će ih biti sve više i više. Na sajtu opštine ćemo ažurirati podatke kako bi građani videli gde sve mogu koristiti popuste. Očekujem da će popusti biti veći kako ovo bude akcija zaživljavala i kako nam se bude javljlo više ljudi koji žele, da zajedno sa nama, učestvuju u ovoj akciji“, dodao je Šapić.

Da bi se građani učlanili u „Novobeogradski klub“ potrebno je da dođu u Servisni centar opštine Novi Beograd, prijave se i dobiju personalnu karticu kojom će moći da ostvaruju popuste. Pravo na karticu ostvaruju stanovnici Novog Beograda.