Шапић представио пројекат „Новобеоградски клуб“: Привилегија је бити Новобеограђанин.

Председник општине Нови Београд промовисао је данас пројекат „Новобеоградски клуб“, како би грађанима представила могућност да чланством у „Новобеоградском клубу“ остваре више десетина различтих попуста и погодности приликом куповине или коришћења различитих услуга.

Циљ пројекта је да се грађанима помогне у растерећењу кућног буџета тиме што ће остваривати значајне попусте, чак и до 50 одсто приликом куповине. Попусти се могу искористити у великом броју продавница, салона лепоте, књижара, туристичких агенција, фитнес центара, ресторана, здравствених и културних установа…

„Идеја јесте да оваквим пројектима укажемо грађанима на бенефите које је у овом моменту општина Нови Београд омогућила својим суграђанима. Картица, коју грађани добијају, је персонализована и свако ко дође у наш Сервисни центар да се пријави, добија је након седам дана. У овом моменту имамо преко 60 разних врста попуста, а биће их све више и више“ , рекао је, том приликом, председник општине Нови Београд Александар Шапић.

„Постоји и брошура уз помоћ које грађани могу да се инformишу где конкретно имају попусте. Имамо широк асортиман понуда, од медицинских услуга, преко спортских, до робе широке потрошње и очекујем да ће их бити све више и више. На сајту општине ћемо ажурирати податке како би грађани вidели где све могу користити попусте. Очекујем да ће попусти бити већи како ово буде акција заживљавала и како нам се буде јављло више људи који желе, да заједно са нама, учествују у овој акцији“, додао је Шапић.

Да би се грађани учланили у „Новобеоградски клуб“ потребно је да дођу у Сервисни центар општине Нови Београд, пријаве се и добију персоналну картицу којом ће моћи да остварују попусте. Право на картицу остварују становници Новог Београда.