Шапић: Србија idе у добром правцу

Први на београдској листи за „Александар Вучић – Заједно можемо све“ и потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић разговарао је са грађанима на Бањици и указао да је напредак очигледан и да Србија idе у добром правцу.

Шапић је навео да „свако ко погледа око себе може да вidи напредак“ и нагласио да се мора наставити вредно радити како би Србија била још успешнија.

„Надам се да ће на овим изборима бити све у резултатима и програмима. Како би Србија била још успешнија морамо да наставимо вредно да радимо“, рекао је Шапић.

Шапић је навео да је Београд град који се брзо развија и да се мора додатно радити на комуникацији са грађанима у сваком делу Београда.

„Београд је њихова кућа и потребно је да се осећају безбедно и збринуто у свом свакодневном животу. На Новом Београду сам се трудио да увек радим са свима за добробит грађана, јер верујем да смо јачи уједињени и знам да су само наши снови граница ако радимо заједно“, рекао је Шапић.

Додао је да се нада да ће имати прилику да настави добар посао који је до сада урађен и да побољша аспекте које треба побољшати.