Шапић: Србија на првом месту

Потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић данас је у радној посети Чачку и Краљеву где се састао са одборима Моравичког и Рашког округа.

Шапић је рекао да Србија не постоји због било које странке, већ странке постоје због Србије и да су оне само инструмент да се нешто добро уради за наше општине, градове и земљу.

Српска напредна странка је организација која је то разумела и схватила, и можда је и једина странка која разуме да стално мора да ради на себи уколико жели да иза себе остави нешто добро, јер тако ће урадити добре ствари за своје грађане. Желим да се осећам као да сам одувек део ове организације, да се тако и понашам јер једино на тај начин могу да допринесем и тако можемо да урадимо добре ствари и за Чачак, Краљево, као и за целу Србију, рекао је Шапић.

Изразио је и захвалност свим страначким органима на начину на који су прихватили њега и његове сараднике.

Данас сам овде да се упознам са људима и да искажем захвалност за то на који начин сам примљен, не само ја, него и сви људи који су са мном дошли. Ово је за мене једна обавеза више, јер странка у коју сам ушао није ту где јесте захваљујући мени, већ захваљујући вама који сте овде данас, њеним оснивачима и председнику Вучићу јер су они ову организацију довели на овај ниво, рекао је Шапић у свом обраћању након састанка.

Истакао је да унутрашња, али и спољна политика коју Александар Вучић годинама уназад води показује да председник Србије има разумевања за ствари које у датом моменту тешко ко може да разуме и да схвати.

Председник Вучић има толеранцију и разумевање, а има их управо због тога што никада не смемо да заборавимо интерес људи за које радимо и живимо. Добар политичар мора да има разумевање и за људе који за њега не гласају, морамо радити једни за друге и не дозвољавати да нас разне ствари деле, без обзира на наше политичке различитости. Јер уколико се тако не понашамо нема среће за нашу земљу, рекао је Шапић.

Чека нас тешка година, али мислим да ћемо бити на висини задатка и да ћемо показати да Србија не треба да брине и да ћемо све што будемо чинили у будућности радити најпре у интересу овог града, наше земље, наших комшија, пријатеља и сународника, закључио је Алекандар Шапић.

15. јун 2021. године