Шапић: Свака београдска породица ће уз своју „Београдску картицу“ годишње уштедети више од 10 хиљада евра

„Сигуран сам да ће „Београдска картица“ за неколико година бити неизбежан и саставни део сваког београдског домаћинства, да ће је Београђани носити поред личне карте и чувати као нешто заиста вредно. Захваљујући њој ће свака београдска породица на годишњем нивоу моћи да уштеди и преко 10.000 евра“, поручио је Александар Шапић, кандidат Српске напредне странке за градоначелника Београда.

Шапић је истакао да се оваква картица већ десет година израђује на Новом Београду и да путем ње Новобеограђани остварују право на бројне попусте, бесплатне програме и садржаје, које им обезбеђује општина.

– Милсим да, као што су Новобеограђани добили Новобеоградску картицу, исто то заслужују и Београђани. Ако будем добио прилику да водим град Београд, на исти начин ћемо, као што смо направили Новобеоградску картицу, направити и Београдску картицу. Наравно, овога пута са далеко већим могућностима које нам пружа управа града Београда. Београђани ће захваљујући тој картици моћи да користе на десетине разноразних програма које ћемо обезбеђивати – рекао је Шапић.
Нагласио је да то подразумева попусте приликом куповине, али и разних других активности, делатности и услуга који су неопходни за један нормалан живот.

– Од коришћења спортских центара, базена, бесплатних представа, концерата и још пуно тога. Поред тога ће имати значајне попусте широм београдских радњи, од робе широке потрошње, преко спортских радњи, моћи ће да посећују многе културне догађаје. Сигуран сам да ћемо, као што смо успели на Новом Београду, на нивоу града, Београдску картицу направити још бољом и квалитетнијом – закључио је Шапић.