Šapić u Skupštini grada: Bavićemo se interesom građana, a ne interesom stranaka

Aleksandar Šapić na konsitutivnoj sednici Skupštine grada Beograda obratio se odbornicima, rekavši da će se njegovi odbornici u gradskom parlamentu truditi da prate svoju politiku i koncept razvoja Beograda koji su i predstavili u predizbornoj kampanji.

– Kako smo i u predizbornoj kampanji govorili,  a to je da se nećemo rukovoditi prema strankama, nego prema konkretnim temama, oblastima, tačkama koje budu bile u sledeće četiri godine na dnevnom redu Skupštine grada. Sve ono što budemo smatrali da je po našem mišljenju u interesu Beograđana, mi ćemo podržati, bez obzira da li dolazilo od strane vlasti ili budu dobri i konstruktivni predlozi od strane opozicije. Mislimo da smo ovde došli da se bavimo problemima Beograđana i da treba da pokušamo na sve moguće načine da budemo što produktivniji i efikasniji – naglasio je tom prilikom Šapić.

Za skupštinskom govornicom on se osvrnuo i na to da građani zaslužuju da u parlamentu Grada Beograda vide i čuju odbornike, koji će pre svega, biti pristojni.

– Voleo bih da ubuduće, bez obzira da li ću ja i dalje biti ovde, da se ipak odbornici drže tačaka dnevnog reda, poslovnika…  Sa druge strane, da odbornici budu dovoljno pristojni da puste one koji ovde izađu da normalno govore. Mislim da je to neko, ako ništa drugo, civilizacijsko pravilo i mislim da građani Beograda od svih nas to očekuju i zaslužuju – rekao je.

– Mi ćemo uvek biti tu da dobre stvari podržimo, loše da ne podržimo ili da budemo neko ko će biti spreman da da jedan dobar, konstruktivan predlog, ili da isti takav podrži bez obzira da li on dolazio od strane vlasti ili opozicije – zaključio je on.