Шапић: У Србији се никад није градило као данас

„Србија мора равномерно да се развија, без обзира где се које место географски налази. Морамо да развијамо инфраструктуру у сваком делу Србије, то и радимо јер је подизање инфраструктуре кључ свеукупног развоја“, истакао је потпредседник Главног одбора Српске напредне странке Александар Шапић који је боравио у посети Златиборском округу. Шапић је обилазећи Прибој и Пријепоље у разговору са грађанима истакао важност изградње путева и ауто-путева у целој Србији.

„Да би грађани боље и квалитетније живели, да би дошли инвеститори, да би се подигао привредни потенцијал морамо да имамо добре путеве, а у Србији се никада у историји није градило оволико ауто-путева и брзих саобраћајница као данас. И Пријепоље и Прибој морају квалитетно да буду повезани са другим деловима Србије“, рекао је Шапић.

„Обишао сам за кратко време педесет општина и градова у Србији и оно што ме је обрадовало у свим овим градовима па тако и данас у Прибоју и Пријепољу је да сам наишао на велики ентузијазам код људи што је и код мене подигло морал и вољу да се борим. Када вidите људе да су спремни да раде и да се жртвују за своју улицу, село, град, државу онда и код вас проради мотив да урадимо нешто што ће остати иза нас и да нашу земљу својој деци оставимо бољу него што су нама наши родитељи“, нагласио је Шапић.

Шапић је у овим етнички мешовитим срединама поручио да мештанима да чувају добре односе између Бошњака и Срба. „Србија данас води политику мира и стабилности а за то су неопходни добри односи међу људима без обзира које вере, нације били“, закључио је Шапић.