Шапић: Учинићу све да Младеновчанима и Лазаревчанима олакшам свакодневни живот, као што сам то урадио на Новом Београду

Кандidат Српске напредне странке за градоначелника Београда, Александар Шапић, посетио је општине Младеновац и Лазаревац, заједно са председником Србије Александром Вучићем.

Шапић је током обраћања на предизборном скупу истакао да му сваки долазак у Младеновац представља велико задовољство, као и да је током детињства у Младеновцу проводио много времена, јер се његов деда, по доласку са Кордуна доселио управо у ову општину.

– Упознат сам са свим проблемима које имате, почевши од водоснабдевања, саобраћајне комуникације са Београдом, преко проблема са примарном здравственом заштитом, до потребе да Спортски центар и локална пијаца буду реконструисани – рекао је Шапић и додао:

– Уколико на предстојећим изборима будем добио поверење Београђана, учинићу све да, као што сам на Новом Београду успео да урадим доста ствари које су просечним породицама олакшавале свакодневни живот, на исти начин помогнем и свим Младеновчанима – поручио је Шапић.

Председник Србије Александар Вучић је поред подршке за председничке и парламентарне изборе, позвао грађане Младеновца и Лазаревца да укажу поверење Александру Шапићу на изборима за град Београд.

– Ми без подршке Александру Шапићу на београдским изборима не бисмо могли да помогнемо Младеновцу ни близу онолико колико нам је намера. Ја верујем и у његову енергију и у његову посвећеност, у његову вољу да, заједно са вама, мења живот у Младеновцу – рекао је Вучић те додао:

Александар Шапић је наш кандidат за градоначелника, први на београдској листи, те вас молим да подржите ту листу – казао је пред Лазаревчанима председник Србије Александар Вучић.

Шапић је грађанима Лазаревца поручио да ће учинити све што је у његовој моћи како би им живот учинио бољим и квалитетнијим.

–  Лазаревац ћемо учинити добрим местом за живот. Боље ћемо га повезати са Београдом и обезбедити све услове који су неопходни, како бисте могли да останете овде да живите, и да радите у Београду или оближњим местима. Ви треба да будете поносни што сте, најпре, Лазаревчани, па тек онда Београђани. Ја то поштујем и тако треба да остане – рекао је Шапић.