Шапић уручио кључеве станова Максимовићевој и Бекрићу: Донели су нам много радости, желим им успехе у будућности.

Олимпијска вицешампионка у стрељаштву Ивана Максимовић и освајач сребра на Европском првенству у атлетици Емир Бекрић добили су данас станове од општине Нови Београд. Младим спортистима који су прошле године донели много радости целој нашој земљи, кључеве је данас је у згради општине уручио председник општине Александар Шапић.

– Велико ми је задовољство што смо овим младим људима који се налазе у годинама када треба да се осамостале и сконцентришу на нове спортске резултате, успели да решимо један велики проблем – стамбено питање. Мислим да су они то својим досадашњим резултатима апсолутно заслужили, и да ће им ово омогућити да се посвете себи и будућим спортским достигнућима – рекао је Александар Шапић на свечаној додели кључева, пожелевши младим спортистима још много добрих спортских резултата.

Примајући кључеве свог новог дома Ивана Максимовић је истакла је да је ово веома важан догађај за Бекрића и њу.

– Ово је веома важан моменат за нас и наше наредне успехе. Поред Олимпијског комитета Србије и Министарства спорта, наш труд је препознала и општина Нови Београд- казала је Максимовићева и додала да је срећна јер је ово потврда да се сваки труд награђује.

Захваљујући општини Нови Београд и председнику Шапићу, вицешампион Европе Емир Бекрић је рекао да је ово дан за памћење.

– Ово је дан за памћење и резултат великог и напорног рада. Свакако да је ово и подстицај за будућност – рекао је Бекрић.