Šapić uručio ključeve stanova Maksimovićevoj i Bekriću: Doneli su nam mnogo radosti, želim im uspehe u budućnosti.

Olimpijska vicešampionka u streljaštvu Ivana Maksimović i osvajač srebra na Evropskom prvenstvu u atletici Emir Bekrić dobili su danas stanove od opštine Novi Beograd. Mladim sportistima koji su prošle godine doneli mnogo radosti celoj našoj zemlji, ključeve je danas je u zgradi opštine uručio predsednik opštine Aleksandar Šapić.

– Veliko mi je zadovoljstvo što smo ovim mladim ljudima koji se nalaze u godinama kada treba da se osamostale i skoncentrišu na nove sportske rezultate, uspeli da rešimo jedan veliki problem – stambeno pitanje. Mislim da su oni to svojim dosadašnjim rezultatima apsolutno zaslužili, i da će im ovo omogućiti da se posvete sebi i budućim sportskim dostignućima – rekao je Aleksandar Šapić na svečanoj dodeli ključeva, poželevši mladim sportistima još mnogo dobrih sportskih rezultata.

Primajući ključeve svog novog doma Ivana Maksimović je istakla je da je ovo veoma važan događaj za Bekrića i nju.

– Ovo je veoma važan momenat za nas i naše naredne uspehe. Pored Olimpijskog komiteta Srbije i Ministarstva sporta, naš trud je prepoznala i opština Novi Beograd- kazala je Maksimovićeva i dodala da je srećna jer je ovo potvrda da se svaki trud nagrađuje.

Zahvaljujući opštini Novi Beograd i predsedniku Šapiću, vicešampion Evrope Emir Bekrić je rekao da je ovo dan za pamćenje.

– Ovo je dan za pamćenje i rezultat velikog i napornog rada. Svakako da je ovo i podsticaj za budućnost – rekao je Bekrić.