Шапић: Желим најискреније, и од срца, да се захвалим на подршци свим Београђанима који су нам је дали на протеклим београдским изборима

„Желим најискреније, и од srcа, да се захвалим на подршци свим Београђанима који су нам је дали на протеклим београдским изборима.

Чињеница да смо узели скоро дупло више гласова од другопласираног, у околностима, где је против наше листе рађена до сада невиђена кампања. Из свих сфера друштва, са свих политичких инстанци, различитог страног фактора, огромног броја медијских кућа, па чак и од неких људи блиских нашој организацији, говори сама за себе.

Поред тога, незапамћена излазност у новијој историји, говори колико је резултат који смо направили велики, аутентичан, а истовремено и обавезујући, да у будућности још више, боље и марљивије радимо.

Да све добре ствари које су рађене унапредимо али, такође, да покажемо довољно памети и самокритичности и да се суочимо са грешкама, које морамо да поправљамо и доведемо на најнижи могући ниво. Тако се понашају одговорни људи којима је интерес свог народа на првом месту, а не њихова страначка или било која друга припадност. За мене ће сви Београђани увек бити једнаки и ми ћемо се једнако залагати за интересе свих наших суграђана, не делећи их ни по једном основу.

Да указано поверење оправдамо, а да такође све урадимо, да бисмо следећи пут завредели поверење оних који нам га овога пута нису дали, поштујући максимално њихов избор и чинећи све, да њихове примедбе чујемо и озбиљно о њима размислимо.

На крају желим да кажем, да ћемо учинити све да Београд постане једна права европска метропола, којом ће сваки Београђанин, Србин и грађанин Србије, бити задовољан и поносан.

Живео Београд, живела Србија.

Александар Шапић“