FOTO GALERIJA

Šapić istrčao svoj jubilarni 10. Beogradski maraton

Predsednik Srpskog patriotskog saveza i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić danas je istrčao svoj jubilarni 10. Beogradski maraton.

Opština Novi Beograd učestvovala je u kupovini 20 kuća interno raseljenim porodicama

Dugogodišnja saradnja opštine Novi Beograd i Komesarijarta za izbeglice i migracije nastavljena je u okviru Projekta Regionalnog stambenog programa koji podrazumeva stambeno zbrinjavanje izbeglica kupovinom seoskih domaćinstava, u kome je opština Novi Beograd učestvovala u obezbeđivanju sredstava za kupovinu 20 seoskih domaćinstava na teritoriji Srbije namenjenim građanima sa novobeogradske opštine.

Opština Novi Beograd nagradila je najuspešnije učesnike novobeogradske Čitalačke značke

-Drago mi je što sam danas ovde sa vama i što smo ponovo najbolji i najmnogobrojniji u celoj Srbiji, jer Novi Beograd i zaslužuje da bude najbolji. Najvažnije je što u vremenima kad se malo čita, kad su svi na internetu i telefonima, vi ste deca koja vraćaju veru u to da čitanje nije izumrlo i jako sam ponosan na vas. Želim vam da izrastete u dobre i obrazovane ljude koji će jednog dana predstavljati ne samo ovu opštinu, već i naš grad i državu. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo za vas, a meni je uvek drago kada sam u društvu ovako mladih, lepih i pametnih ljudi – rekao je Šapić.

Novobeogradsku Ulicu otvorenog srca posetilo više hiljada sugrađana

Opština Novi Beograd i ovog 1. januara organizovala je tradicionalnu manifestaciju Ulica otvorenog srca, a ispred TC Merkator na Novom Beogradu prošetalo je i uživalo više hiljada naših sugrađana.

Opština Novi Beograd u tradicionalnoj atmosferi dodelila besplatne paketiće malim Novobeograđanima

Opština Novi Beograd, i ove godine, proslavu novogodišnjih praznika započela je tradicionalnom podelom besplatnih paketića najmlađim Novobeograđanima, pa su tim povodom u Hali sportova “Ranko Žeravica” našim najmlađim sugrađanima podeljeni poklon paketići.