ФОТО ГАЛЕРИЈА

Шапић: Будући тунел испод железничког коридора повезаће две стране Булевара уметности и значајно растеретити саобраћај

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић обишао је данас припремне радове на изградњи подвожњака који ће бити саобраћајна веза испод железничког коридора и повезати две стране Булевара уметности, чиме ће се значајно растеретити овај део Новог Београда.

Шапић: Вишњичка бања добија вртић, основну школу, а проширењем Сланачког пута омогућава се добра саобраћајна веза са центром града

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић најавио је данас да ће Вишњичка бања у наредних неколико година добити нови вртић и основну школу, а у плану је и проширење Сланачког пута. Шапић је рекао да ће изграња ових важних пројеката, као и проширење саобраћајнице почети наредне године.

Шапић: Пешачко бициклистички мост повезаће Нови Београд и Аду, заједно са зоолошким вртом ова природна средина биће прави бисер града

Председник Привременог органа Александар Шапић изјавио је данас да ће изградња пешачко бициклистичког моста, који ће спојити Нови Београд од Блока 70 до Аде Циганлије, почети на пролеће наредне године, те да ће за тај посао бити потребно око 12 месеци.

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић говорио је вечерас на скупу листа Александар Вучић – Србија не сме да стане и Београд не сме да стане у Арени

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић говорио је вечерас на скупу листа „Александар Вучић – Србија не сме да стане“ и „Београд не сме да стане“ у Арени.

Шапић: Увек ћу помагати нашој браћи из Републике Српске

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић потписао је данас са начелником Општине Соколац Милованом Бјелицом Споразум о донацији 30 милиона динара за изградњу градске куће у овој општини. Тако је испуњено обећање које је Шапић дао прошле године током своје прве званичне посете Републици Српској. У делегацији која је дошла у Београд је и председник Републике Српске Милорад Додик.