FOTO GALERIJA

Aleksandar Šapić predstavio ljude koji će biti na listi SPAS-a na izborima 2020. godine

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić u prostorijama stranke predstavio je ljude koji će se naći na listi SPAS-a na predstojećim izborima.

Konferencija za medije povodom izlaska SPAS-a na parlamentarne izbore

Predsednik Srpskog patriotskog saveza Aleksandar Šapić danas je, na konferenciji za medije održanoj u prostorijama stranke, rekao da je SPAS doneo odluku da, pored lokalnih, izađe i na parlamentarne izbore koji treba da se održe na proleće 2020. godine.

Šapić istrčao svoj jubilarni 10. Beogradski maraton

Predsednik Srpskog patriotskog saveza i predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić danas je istrčao svoj jubilarni 10. Beogradski maraton.

Opština Novi Beograd učestvovala je u kupovini 20 kuća interno raseljenim porodicama

Dugogodišnja saradnja opštine Novi Beograd i Komesarijarta za izbeglice i migracije nastavljena je u okviru Projekta Regionalnog stambenog programa koji podrazumeva stambeno zbrinjavanje izbeglica kupovinom seoskih domaćinstava, u kome je opština Novi Beograd učestvovala u obezbeđivanju sredstava za kupovinu 20 seoskih domaćinstava na teritoriji Srbije namenjenim građanima sa novobeogradske opštine.

Opština Novi Beograd nagradila je najuspešnije učesnike novobeogradske Čitalačke značke

-Drago mi je što sam danas ovde sa vama i što smo ponovo najbolji i najmnogobrojniji u celoj Srbiji, jer Novi Beograd i zaslužuje da bude najbolji. Najvažnije je što u vremenima kad se malo čita, kad su svi na internetu i telefonima, vi ste deca koja vraćaju veru u to da čitanje nije izumrlo i jako sam ponosan na vas. Želim vam da izrastete u dobre i obrazovane ljude koji će jednog dana predstavljati ne samo ovu opštinu, već i naš grad i državu. Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo za vas, a meni je uvek drago kada sam u društvu ovako mladih, lepih i pametnih ljudi – rekao je Šapić.