FOTO GALERIJA

Poseta Aleksandra Šapiće Braničevskom okrugu

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić boravio je u Malom Crniću i Petrovcu na Mlavi u okviru radne posete Braničevskom okrugu.

Poseta Aleksandra Šapića Jablaničkom i Pirotskom okrugu

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić boravio je u Medveđi i Beloj Palanci u okviru radne posete Jablaničkom i Pirotskom okrugu.

Poseta Aleksandra Šapića Pčinjskom, Nišavskom i Zaječarskom okrugu

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić boravio je u Surdulici, Doljevcu i Sokobanji, u okviru radne posete Pčinjskom, Nišavskom i Zaječarskom okrugu.

Poseta Aleksandra Šapića Severnobanatskom i Srednjebanatskom okrugu

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Šapić boravio je u Kikindi i Zrenjaninu, u okviru radne posete Severnobanatskom i Srednjebanatskom okrugu.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić obišli su danas OŠ „Duško Radović“ i tom prilikom prvacima, kao i svim učenicima poželeli srećan i uspešan polazak u novu školsku godinu.

Predsednik opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić istakao je da je ova osnovna škola, nakon rekonstrukcije, jedna od najboljih u Beogradu, te da će se opština, zajedno sa Gradom Beogradom, resornim Ministarstvom i gradskim sekretarijatom truditi da i ubuduće radi na pobiljšavanju uslova u školama.